Naracaj vednas
Utilis Get in touch with me now Moznost za plakanje na 24 rati
Hi there, welcome to my portfolio!

Фармацевт е софтвер во кој се интегрирани повеќе модули кои им овозможуваат на аптеките да ги совладаат проблемите во комплицираното фармацевстско работење во денешно време. Софтверот вклучува систем за комерцијално работење, како и систем за обработка на рецепти, систем за нарачки и многу други можности кои се комбинирани во едноставен и интуитивен интерфејс за работа.

Farmacevt

Карактеристики

 • Работа со лекови од позитивна листа и отц листа во единствена програма и преку единствен интерфејс;
 • Едноставен и прегледен интерфејс за работа со минимална или мала употреба на глувче;
 • Филтрирање на производи по шифра и име во единсвено поле за пребарување;
 • Барање на производ по генерично име и дејство при продажба;

Карактеристики

 • Покажување на сродни лекови со еден клик;
 • Информации за дозирање за лекови при самата продажба;
 • Автоматско доделување на број на спецификација и реден број при продажба на лекови од позитивната листа и можност веднаш да се пополнат податоците од рецептот или подоцна кога фармацевтот ќе има слободно време. (автоматско книжење);
 • Можност за работа со повеќе пациенти истовремено (повеќе отворени сметки);

Карактеристики

 • Прием на роба;
 • Попис;
 • Генерирање на потребните датотеки за ФЗО при фактурирање;
 • Автоматско генерирање на нарачки на база на продажба и контролирана нарачка од фармацевт;
 • Можност за адаптација на ланец на аптеки;
 • Можност за работа со картичка за лојалност.
Ceni

Плаќање во готово

Исплатата на софтверскиот програм Фармацевт може да се изврши во готово со плаќање преку трансакциона сметка.

Основната цена за софтверскиот пакет Фармацевт е 399,00 €. Цената на софтверскиот пакет варира зависно од број на вработени, бројот на компјутери и бројот на аптеки за кои се набавува овој софтвер.

 • Едно работно места во аптека 399,00 €.
 • Две работни места во аптека 499,00 €.
 • Две аптеки со по едно работно место 359,00 €.
 • Две аптеки со по две работни место 449,00 €.
 • Две аптеки со по три работни место 499,00 €.

Цените за лиценците се со пресметан ддв (5% за лиценците).

Со зголемувањето на бројот на работни места, компјутери и бројот на аптеки следи Попуст.
Kontakt

Местоположба

Телефон: +389 34 55 13 26
Мобилен: +389 75 31 01 49
Email: gorgi@utilis.com.mk
Адреса: ул. "Балканска" 16 2400 Струмица, Македонија

Lokacija

Ваши пофалби и поплаки